top of page
%CE%9A%CE%9A%CF%8E%CF%84%CF%83%CE%B7_edi

Κατερίνα Κώτση

Business-People Growth Consultant

Coach Trainer, Mentor & Supervisor

Author

two-leaves.png

GROW

η ομάδα

IMG_7058_edited_edited_edited_edited_edi

Στέλιος Γκατζιώνης

Career Coach & Counselor

Coach Trainer, Mentor & Supervisor

Author

Η Κατερίνα Κώτση, ως Business Growth Consultant ειδικεύεται στη βιώσιμη ανάπτυξη και ενδυνάμωση των επιχειρήσεων, μέσα από την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, την υλοποίηση στρατηγικών αλλαγών και την υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στους τομείς Business Management και Strategic Marketing & Brandingαποτέλεσμα της πολυετούς καριέρας της σε managerial θέσεις, σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. 

Ως People Growth Consultant, βοηθά κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να επιφέρει θετική αλλαγή και πρόοδο στην ιδιωτική και επαγγελματική του ζωή. 

Ως Coach Trainer-Mentor-Supervisor, εκπαιδεύει, υποστηρίζει και καθοδηγεί νέους συναδέλφους.

Επιπλέον, προσφέρει εθελοντική εργασία σε αθλητικό σωματείο για την οργάνωση και ανάπτυξη του οργανισμού, αλλά και την υποστήριξη-εξέλιξη των αθλητών του.

Μέσα από τις ποικίλες εμπειρίες που έχει αποκομίσει από την πορεία και την πολυετή της καριέρα, διαθέτει την ικανότητα να κατανοεί σε βάθος τις ανάγκες και προκλήσεις των πελατών της, δουλεύοντας μαζί τους για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Είναι κάτοχος του πιστοποιημένου "Diploma in Evidence-based Coaching" (EMCC, AC, ΕΟΠΠΕΠ), κάτοχος Bsc in Business Administration από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (ACG-Deree College) και έχει εκπαιδευτεί στις αρχές και παρεμβάσεις της Θετικής Ψυχολογίας από το Pennsylvania University (ΗΠΑ). Μελετά, εκπαιδεύεται, ενημερώνεται διαρκώς για κάθε νέα επιστημονική εξέλιξη στον κλάδο της Coaching Ψυχολογίας.

Παρέχει συνεδρίες και στα Αγγλικά. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π).

Let's connect

  • LinkedIn

Ο Στέλιος Γκατζιώνης, ως Career Coach & Counselor ειδικεύεται στις Θεωρίες Καριέρας και στην αξιοποίησή τους στο coaching, καθώς και στη σύνθεση του Career Coaching με τη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας. Eργάζεται με άτομα στην αρχή της σταδιοδρομίας τους, καθώς και με ανθρώπους που επιθυμούν να επιτύχουν εργασιακές αλλαγές (περιβάλλοντος ή/και αντικειμένου), ώστε να αντλούν περισσότερη ικανοποίηση από την εργασία τους.

Ως Coach Trainer-Mentor-Supervisor, εκπαιδεύει, υποστηρίζει και καθοδηγεί νέους συναδέλφους.

Ως καθηγητής Αγγλικής γλώσσας, έχει εκτενή πείρα στη διδασκαλία ενηλίκων, στην προετοιμασία υποψηφίων για σπουδές σε Αγγλόφωνα πανεπιστήμια και στο Business English, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με διεθνείς φορείς διοργάνωσης εξετάσεων γλωσσομάθειας.

Είναι διαπιστευμένος coach (Association for Coaching, UK), κάτοχος του  πιστοποιημένου "Diploma in Evidence-based Coaching" (EMCC, AC, ΕΟΠΠΕΠ), απόφοιτος της ΑΣΠΑΙΤΕ με Ειδίκευση στη Συμβουλευτική & στον Προσανατολισμό, διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το ASTON University (εξειδίκευση TESOL) και έχει εκπαιδευτεί στο «Συστημικό Σκέπτεσθαι», στη Θετική Ψυχολογία και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. 

Μελετά, εκπαιδεύεται, ενημερώνεται διαρκώς για κάθε νέα επιστημονική εξέλιξη στον κλάδο της Coaching Ψυχολογίας. 

Παρέχει συνεδρίες και στα Αγγλικά.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π).

Let's connect

  • LinkedIn

Η Κατερίνα και ο Στέλιος, αποτελούν δύο εκ των συντελεστών του συγγραφικού έργου "ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ, Σύγχρονες Προσεγγίσεις και Εφαρμογές, 21ος Αιώνας", το οποίο προσφέρει μία σφαιρική προσέγγιση του Career Coaching / της Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας, αντλώντας στοιχεία από τη σύγχρονη διεθνή έρευνα και βιβλιογραφία.

(Εκδ. Γρηγόρη, 2021)

Theodosakis Simvouleutiki_Flyer PRESS (2
bottom of page